Poziv na skup „Evaluation of EU RTD Programs as a Part of Evaluation Culture Development“

Pozivamo vas na skup „Evaluation of EU RTD Programs as a Part of Evaluation Culture Development“ koji će se održati u četvrtak 21. rujna 2023. na Ekonomskom institutu, Zagreb, dvorana I. kat, Trg J. F. Kennedyja 7, Zagreb, s početkom u 10.00 h.

Ekonomski institut, Zagreb organizira skup na kojem se stručnu javnost, istraživače i donositelje politika želi upoznati s praksom monitoringa i evaluacije kohezijskih programa u zemljama EU-a, kao i pojedinih S3 programa. U Hrvatskoj se u posljednje vrijeme u praksama javnih politika primjećuje dnevna potreba za postojanjem evaluacijskih mehanizama, ali se s druge strane čini kako se ukupna praksa evaluiranja sporo razvija. Poseban naglasak skupa bit će na traženju mehanizama promocije evaluacijske kulture u Hrvatskoj kao i traženju odgovora na pitanje o tome koja bi bila uloga pojedinih skupina dionika (tijela javne uprave, akademija konzultanata i civilnog sektora) u tim aktivnostima.

S obzirom na to da je glavni govornik Jan-Philipp Kramer (PROGNOS AG, Brussels), radni jezik skupa bit će engleski.

Pojedinosti o skupu te program možete pročitati u priloženom dokumentu. Molimo vas da potvrdite svoj dolazak putem e-maila na adresu mpongrac@eizg.hr ili telefonom na +385(1) 2362 204 najkasnije do petka 15. rujna 2023.

Radujemo se vašem dolasku!

 
Vrh